dimecres, 18 de desembre del 2013

Llum de Betlem - Llum de la Pau

Llum de Betlem - Llum de la Pau

a posar-nos “drets per la pau”







Amb l’objectiu d’escampar la pau arreu del planeta, aquest projecte internacional ens convida a combatre les injustícies del món i a reivindicar els drets fonamentals de les persones.
Com cada any quan s’acosta el Nadal, els escoltes i guies d’arreu del món comencen a treballar en el seu projecte més internacional, la Llum de la Pau de Betlem. Des de ja fa anys, els Escoltes i Guies d’Àustria viatgen a Betlem i allà encenen una espelma. Un cop han retornat a Viena, es celebra un acte ecumènic on, d’aquesta primera espelma, se’n n’encenen centenars d’altres, a través de les quals la flama es va escampant arreu del món, simbolitzant la pau que esperem que arribi a tots els racons del nostre planeta.

Com és habitual, a Catalunya s’organitza un acte per repartir aquesta flama arreu del nostre territori. Aquest acte fou a Barcelona, el diumenge 15 de desembre a la plaça de Bonet i Muixí, i hi vam participar.




LA LLUM que vam encendre amb la flama de la BETLEM la vetllem també a la nostra parròquia. Així el dia 24 de desembre, la podreu passar a recollir a la parròquia. L'esglèsia estarà oberta tota la tarda. Així la nit de Nadal, i durant aquests dies Sants de la nostra fe, podrà recollir la nostra pregària i el nostre desig de viure l'Evangeli de Jesús en la quotidianitat de la nostra vida, en la família, amb els amics,.. allà on vivim i ens movem.


MÉS FOTOGRAFIES:
https://plus.google.com/photos/110054254809778157781/albums/5953555145544801169?authkey=CPD9ur_X_a_MxwE




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada